Voleibol

Rafa Pascual denuncia irregularitats electorals

Voleibol. L'exjugador assegura que a Correus no demanen el DNI, que no es pot garantir que el vot sigui secret ni que cada votant emeti un sol vot

L'exjugador Rafa Pascual denuncia irregularitats greus en el vot per correu en les eleccions a la presidència de la Federació Espanyola de Voleibol del 18 de desembre, en què intentarà destronar Agustín Martín Santos, que fa 16 anys que ocupa el càrrec. “Estic esparverat per les irregularitats, sobretot en el vot per correu. La junta electoral no ha establert un conveni amb Correus i a alguns votants no els demanen el DNI. No es garanteix ni el vol secret ni que un votant emeti un sol vot, ja que un elector pot dipositar un nombre il·limitat d'enviaments. La documentació no ha arribat a molts dels que la van sol·licitar. Hi ha una terrible i flagrant absència de garanties democràtiques”, afirma. De fet, la seva candidatura, en què treballen tres clubs catalans –l'Esplugues, el Sant Pere i Sant Pau, i el Premià de Dalt–, ja va impugnar les eleccions al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) perquè el sistema només permet votar a un 3,71% dels 70.074 federats. Pascual va ser un dels millors jugadors del món i va contribuir al subcampionat de lliga dels Bombers de Barcelona en el curs 1989/1990.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)