Tennis

Cent anys del CT Girona

Tennis. El club va inaugurar ahir l'exposició del seu centenari. Les celebracions tindran el punt culminant amb un sopar el 7 de juliol

El Club Tennis Girona va iniciar ahir els actes del centenari de la seva fundació amb la inauguració d'una exposició sobre l'efemèride a la Casa de Cultura. Entre el material recopilat, destaca una rèplica del trofeu de la copa Davis que l'olotí Tommy Robredo –assenyalat ahir com el jugador més destacat mai sorgit de les comarques gironines– va aixecar l'any 2009 o un trofeu del Barcelona Open Banc Sabadell aixecat pel mallorquí Rafa Nadal.

Els actes del centenari de l'entitat, que té les instal·lacions situades al barri de Palau, continuaran amb una exhibició de pàdel que reunirà algunes de les millors raquetes del món (16 de juny), un sopar del centenari servit per El Celler de Can Roca (7 de juliol) i l'organització del campionat de Catalunya de tennis (del 4 al 9 de setembre), entre altres activitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)