Ciclisme

La pujada als Àngels obre el Cycling Festival

Ciclisme. L’esdeveniment també inclourà una cursa nocturna pel Barri Vell de Girona i la Girona Gran Fondo com a prova reina

La pujada cronometrada als Àngels obre avui la quarta edició del Girona Cycling Festival. La prova tindrà 10,4 quilòmetres i 344 metres de desnivell positiu. L’edició de l’any passat la va guanyar l’holandès Paul Kneppers.

La prova reina del festival serà la Girona Gran Fondo, que es farà dissabte amb dos recorreguts. El llarg, de 142,6 km, inclourà la Challenge Rocacorba, amb cronometratge específic per a aquesta ascensió. El recorregut curt, sense el Rocacorba, tindrà 125 km. També es disputarà la nocturna pel Barri Vell de Girona, on s’habilitarà un circuit d’1,5 km al qual caldrà fer cinc voltes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció