Patinatge

Patinatge artístic

Roller Games de Nanjing 2017

El Maçanet, plata en grups petits amb el ‘Try again?’

Patinatge artístic. Les selvatanes, en el seu primer any de competició, ja havien guanyat el bronze en l’europeu, i ahir només van quedar darrere les campiones continentals. El Tona va ser vuitè

“No ha estat la nostra millor execució, però hem patinat amb tanta força que tot s’ha compensat”, va dir Sandra Casadevall, entrenadora i patinadora principal del PA Maçanet, subcampió del món de grups petits ahir a Nanjing en els Roller Games amb la coreografia Try again? Les selvatanes, que en el seu primer any de competició ja havien guanyat els títols gironí, català i estatal i que en el debut internacional van irrompre amb el bronze europeu a Mouilleron (Nantes) l’abril passat, només es van veure superades per les campiones continentals, el Division italià, que va aconseguir 129,3 punts. El Maçanet en va obtenir 128,8 i el New Age, plata en l’europeu i també a Itàlia, va completar el podi al Wutaishan Gymnasium amb 128,4. El Tona, plata en el campionat de Catalunya i d’Espanya, amb Infàmia, va ser vuitè amb 116 punts.

Casadevall és la protagonista d’un ball futurista i elèctric, perfectament sincronitzat tot i la dificultat que comporta la presència de molt risc, molts encreuaments i molt ràpids. “Subcampiones del món, i som debutants... És increïble”, va dir. “Grandíssims els italians, que han guanyat, un plaer compartir el podi d’un mundial amb aquests brillants patinadors. La millor experiència de la meva vida, estem completament al·lucinades, no hi ha paraules”, afegia, encara sense poder-se creure el que acabaven d’assolir.

“No ens ho pensàvem. No sé si ho millorarem, però creu-me que ho intentarem. I aquesta motivació no faltarà mai: això és l’inici, i ara cal treballar de valent per seguir mereixent aquests resultats”, va dir l’entrenadora del grup de Maçanet de la Selva, que tanca el 2017 sense baixar del podi en la seva primera temporada competitiva.

LES REACCIONS

No és la millor execució, però hem patinat amb tanta força que tot s’ha compensat. Ser subcampiones del món i debutants...

2017 AL PODI

És increïble. La millor experiència de la meva vida, estem totes al·lucinades, no hi ha paraules
Sandra Casadevall
PA MAÇANET
El PA Maçanet té els títols gironí, català i estatal, el bronze europeu i la plata mundial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)