Patinatge

Dues enormes golejades

Hoquei en línia. Les seleccions espanyoles sèniors, amb àmplia majoria de jugadors i jugadores de Catalunya, van guanyar amb molta claredat: els nois (1-9), al Brasil; les noies (20-0), a la Xina

Les seleccions estatals sènior masculina i femenina d’hoquei en línia van guanyar, totes dues amb molta claredat, el segon partit de la fase de grups. Els nois, que compten per victòries els seus partits i demà intentaran certificar el seu lideratge per passar a quarts com a primers de grup, van derrotar amb contundència el Brasil (1-9). Els gols de Miquel Cabalín (2) i dels catalans Xavi Ribas i Álvaro Pons en el primer temps van sentenciar abans del descans. En el segon període, van completar la golejada els catalans Edu Requena (2) i Lluís Torres; també van marcar Guillermo Jiménez i Andreu Tomàs. José Guilardi va fer el gol de l’honor per al Brasil.

Per la seva banda, l’equip femení, que també ha guanyat els dos partits de la primera fase, va golejar de manera exagerada la Xina (20-0). Les catalanes Shauny Ortega (4), Eva Marques (4), Ana Sierra (3), Marlen Beltran, Ainhoa Merino (2), Jana Reventós i Andrea Pérez van signar setze gols. Els altres quatre els van fer Vega Muñoz i Lucía Ruiz (3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)