Patinatge

Tres de tres de les seleccions estatals

Hoquei en línia. La femenina va vèncer per 0-1 els Estats Units i jugarà els quarts; la masculina va superar per 5-3 Colòmbia

Les seleccions estatals masculina i femenina, dirigides pel canadenc Philippe Boudreault i el finlandès Jari Nieminen, van guanyar ahir també, totes dues, el tercer partit de la fase de grups. Les noies ho van fer per la mínima (0-1) contra els Estats Units, gràcies a un gol de la basca Vanesa Abrisqueta, un resultat que les fa acabar en el primer lloc del seu grup i que aquest matí, a dos quarts de dotze, hora catalana, els permetrà de jugar els quarts de final de la competició contra la selecció d’Austràlia.

L’equip masculí, de la seva banda, va derrotar per 5-3 el de Colòmbia, amb gols dels catalans Lluís Torres, Xavier Ribas, Xavier Porqueras i Eduard Requena i del mallorquí Miquel Cabalín, i avui disputarà dos encreuaments més per accedir al Pool A i als quarts de final. El primer, contra Alemanya, a dos quarts de tres de la matinada, i, en cas de guanyar, el segon contra el Japó, a les deu del matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)