Més esport

Cinc catalans al mundial

Rem. El dos sense femení amb Cid i Boada, el dos sense masculí amb Sigurbjörnsson i Pau Vela i Xavi Vela formant de nou part del doble escull del Brasil competiran a la cita a Sarasota (EUA)

Cinc remers catalans, quatre adscrits a la federació espanyola, i un altre, Xavi Vela, amb la brasilera, competiran des d’avui i fins al dia 1 d’octubre en el mundial de rem que es disputa a Sarasota (EUA). Tots cinc ja van participar en els Jocs de Rio. Àlex Sigurbjörnsson i Pau Vela, del Club de Rem Tortosa, lluitaran des d’avui en les sèries classificatòries del dos sense timoner. Intentaran millorar el seu resultat de Rio, on no van poder accedir a les semifinals, després de ser últims en la seva sèrie i quarts en una repesca en què passaven els tres primers. En la mateixa modalitat, Aina Cid (CN Amposta) i Anna Boada (Olímpic Barcelona Club de Rem), que van signar amb el sisè lloc i un meritori diploma la millor actuació de la història d’un bot català en uns Jocs Olímpics, volen repetir, a partir de demà, o millorar la seva gesta. Demà Xavi Vela, que va participar defensant els colors del Brasil perquè el seu pare és brasiler, forma tàndem amb William Giaretton en el doble escull lleuger, competició que arrenca també avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)