Patinatge

El Maçanet i el Girona guanyen l’or

Patinatge. Van dominar la copa de les nacions en grups petits i grans. El Bescanó va ser segon en juvenils

El PA Maçanet i el CPA Girona van ser els triomfadors de la tercera edició de la copa de les Nacions de grups de xou que s’ha disputat a Vilanova i la Geltrú. Les selvatanes van guanyar la medalla d’or en els grups petits i les gironines en els grups grans. El CP Bescanó es va emportar la medalla de plata en els grups juvenils.

En la primera jornada que es va disputar divendres el PA Maçanet va ser el millor en els grups petits i va completar una temporada brillant l’any del seu debut en la competició internacional. Les selvatanes van ser terceres en l’europeu i segones en el mundial, i ara primeres en la copa de les Nacions. El PA Maçanet es va assegurar el primer lloc amb un punt i mig d’avantatge sobre el Roll Club - ASD de Pàdua. Va sumar 88.800 punts per 87.300 del conjunt italià. Va completar el podi el CPA Ripollet (84.500). Dos equips més de les comarques gironines van aconseguir bons resultats ja que el Foment Cassanenc va ser quart i el PA Figueres va ocupar la cinquena posició.

Gran diferència

En la jornada d’ahir dissabte es va completar el bon paper dels grups gironins en aquesta competició internacional. El CPA Girona va ser clarament el millor en els grups grans i així ho van reconèixer els cinc jutges que el van situar primer per unanimitat. El conjunt gironí va aconseguir una gran nota de 95.600 punts va deixar força lluny el Patinatge el Masnou (88.400) i al Reus Deportiu (87.400) que van completar el podi.

Aquesta darrera jornada es va iniciar amb la medalla de plata del CP Bescanó en els grups juvenils, per darrera del Reus Deportiu que es va mostrar superior. El conjunt gironí va tenir una puntuació de 80.300 i només va superar als italians de l’ASD Skate In Sacile per una dècima (80.200). El CP Celrà va acabar cinquè (74.000). En la modalitat de quartets el CP Guixolenc va ser vuitè (75.400).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)