Golf

L’esquena dona una treva a Tiger Woods

Golf. El golfista nord-americà tornarà a escena després de superar l’enèsim calvari en forma de lesió

Cada vegada que Tiger Woods es cargolava per preparar el seu swing veia les estrelles. El dolor a la part baixa de l’esquena era insuportable i el va obligar, per enèsima vegada, a deixar de jugar a golf per problemes físics. Ja no era suficient tolerar el dolor i fer-lo una part més de l’esport i de la seva vida quotidiana. Era la quarta vegada que havia d’entrar al quiròfan per un problema d’esquena, el seu gran mal juntament amb el genoll esquerre, que també l’ha obligat a operar-se quatre vegades més. Un disc d’una de les vèrtebres més baixes de la columna li causava dolor des de l’esquena fins a les cames i una ciàtica que li impossibilitava fer els cops llargs amb comoditat. Ara, nou mesos després d’abandonar en un torneig a Dubai pels forts espasmes que tenia, el dolor ja no hi és i el Tigre està preparat per tornar.

Al Hero World Challenge que es disputa del 30 de novembre al 3 de desembre, Woods tornarà a escena als 41 anys. “Estic excitat per tornar a jugar. Albany és l’escenari perfecte per fer-ho després de l’última lesió”, va comentar fa uns dies el golfista nord-americà al seu web personal. Allà, de fet, ja hi ha guanyat quatre vegades. Serà una primera prova en un torneig en què no hi ha tall i hi ha menys jugadors en la llista de participants. Serà el primer banc de proves abans de tornar a la PGA per veure si el seu swing ha canviat. “És magnífic que torni, però haurem de veure quin swing fa i quina és la seva actitud”, es qüestionava el sud-africà Ernie Els, un dels grans golfistes de la història.

“Fent millores”, va publicar al seu Twitter fa uns dies acompanyat d’un vídeo amb un dels seus cops. A Albany, Woods intentarà recuperar aquella màgia que el va dur a aixecar 14 majors i 79 títols del circuit nord-americà. I recuperar la normalitat també en la seva vida lluny dels camps. “Vull tornar a fer vida normal, jugar tornejos professionals, oblidar-me del dolor i disfrutar dels meus fills”, va dir Woods fa unes setmanes. El nord-americà va declarar-se culpable de conduir sota els efectes de l’alcohol i drogues fa tres mesos, i va evitar així que l’empresonessin.

Ara que l’esquena li ha donat una treva, que els escàndols que han acompanyat la seva vida privada han passat a un segon pla, el Tigre busca el swing perfecte que el torni a fer gaudir de títols i de bones notícies. Woods torna a situar-se sota els focus.

LES REACCIONS DELS PROTAGONISTES

Estic excitat per tornar a jugar. Albany és l’escenari perfecte per fer-ho després de nou mesos fora dels camps
Vull donar les gràcies als fans que m’han donat ànims durant aquests mesos
Tiger Woods
golfista
És magnífic que torni, però haurem de veure quin ‘swing’ fa i quina és la seva actitud
Ernie Els
golfista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)