Futbol sala

Futbol sala

campionat d'europa

El repte de mantenir el to

Futbol sala. Per història, per palmarès i per potencial, la selecció espanyola és la favorita per penjar-se la medalla d’or en un europeu en què debuta avui (20.45 h, DMAX) contra França

“Els rivals han millorat i hi ha més coneixements de futbol sala i dels rivals. Tot i això, si fem el que sabem, tenim moltes possibilitats de guanyar.” Aquesta és l’anàlisi d’Adolfo Fernández, jugador de la selecció espanyola i del Barça, abans de la seva primera gran competició amb el combinat estatal. Ell i Marc Tolrà són els únics catalans de la cita. Era l’opinió majoritària abans que l’europeu de Ljubljana (Eslovènia) comencés ahir amb els dos primers partits. Per palmarès –Espanya lidera el medaller amb set medalles d’or– i per potencial –“podríem fer tres seleccions de la lliga igual de bones”, va dir Adolfo fa uns dies–, la selecció estatal és favorita i hi ha pocs combinats que, abans de començar, li puguin fer ombra. Entra en la travessa la Rússia d’Esquerdinha, que, si no hi ha cap sorpresa, es trobarà Espanya en les semifinals. El jugador del Barça és un dels referents d’un equip que combina l’ordre rus amb la qualitat dels brasilers nacionalitzats. També hi ha a les travesses Portugal –amb l’astre Ricardinho però sense Cardinal–, Itàlia o el Kazakhstan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)