Lliga Asobal

El Barça no deixa cap opció

Handbol. Goleja el Puente Genil a domicili i es manté ferm al capdavant de la classificació

PUENTE GENIL 19 BARÇA 38

ÁNGEL XIMENEZ PUENTE GENIL:De Hita; Nacho Moya (2), Cuenca (1), Curro Muñoz, Rudovic (7), David Jiménez (6) i Revin -set inicial- Oliva (ps), Costa, Chispi (1), Bujalante, Leo Almeida (1) i Moreira (1)FC BARCELONA LASSA:Ristovski (1); Ariño (4), N’Guessan (6), Dolenec (3), Mem, Aleix Gómez (5) I Víctor Tomás (0) - set inicial - Valero Rivera (9), Sorhaindo, Alexis Borges (1), Syprzak (2), Raúl Entrerríos (5), Jallouz (2) i Morros.PARCIALS:1-2, 3-3, 5-5, 7-8, 8-12, 10-16, 11-19, 12-22, 15-25, 16-29, 18-34 i 19-38.ÀRBITRE:Fernández i Iniesta.PÚBLIC:750 espectadors.

Fins a vint minuts va resistir el Puente Genil el ritme del Barça, el líder de la lliga, però un parcial de 0-4 protagonitzat per Valero Rivera i Raúl Entrerríos –tots dos van ser homenatjats pel club andalús just abans del partit per l’or a l’europeu amb la selecció espanyola– va dir fer dir adeu a les aspiracions locals. Amb sis gols de marge va anar al vestidor el Barça de Xavi Pascual, que, lluny de baixar el ritme, va doblegar definitivament el seu rival només començar la segona meitat. A més, el gairebé 60% d’encert de Rivstovski sota els pals de la porteria blaugrana va ser massa escull per a un Puente Genil que es va retre en el segon temps i que va acabar golejat.