Tennis taula

Tennis de taula

copa ETTU

El Vic, a les semifinals

Tennis de taula. Jugarà contra l’Étival Clairefontaine francès a la copa ETTU femenina després de batre el Cartagena per un global de 6-2

El Girbau Vic jugarà les semifinals de la copa ETTU de tennis de taula després de la victòria de diumenge a la pista de l’UCAM Cartagena (1-3). Les osonenques miraran d’arribar a la final contra el poderós equip francès Étival Clairefontaine ASRTT. El partit d’anada, a manca de confirmació oficial, es jugarà el divendres 16 de març.

El Vic va confirmar la superioritat contra l’equip de Cartagena amb un global de 6-2 en l’eliminatòria. La xinesa Tingting Wang, que va fer quatre dels sis punts globals, va ser decisiva. Els altres dos punts els va obtenir Ni Xia Lan.

En el partit de tornada Tingting va batre Adina Diaconu i l’exjugadora vigatana Sara Ramírez per 3-0. Ni Xia Lian va derrotar Matilda Akholm (3-1). La jove Clàudia Caymel va cedir, per la seva banda, contra Wang Zhipei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)