Patinatge

El CPA Girona celebra el títol amb l’afició

Patinatge artístic. L’equip gironí fa avui una festa al pavelló de Fontajau (20.15 h) per celebrar el títol del campionat d’Espanya de grups de xou grans

El CPA Girona celebrarà avui el títol del campionat d’Espanya de grups de xou grans amb una festa que tindrà lloc al pavelló de Palau-sacosta (20.15 h). L’equip gironí farà una actuació per a tots els seus seguidors amb la coreografia guanyadora, Soc aquí, en la qual es recrea la recerca del famós personatge Wally. El CPA Girona, entrenat per Nuri Soler, es va imposar en la competició disputada dissabte passat a Avilés al CPA Olot, que era el favorit al títol i que no havia perdut cap competició els darrers sis anys. El recompte de punts va ser molt ajustat i el títol es va decidir per whites.

En el campionat de Catalunya, l’equip gironí ja va ser el segon classificat, i va acabar a molt poca distància del club de la Garrotxa. Amb aquest títol, el CPA Girona ha aconseguit la classificació per al campionat d’Europa, que es disputarà a Lleida entre el 27 i el 29 d’abril, i el campionat del món, que tindrà lloc entre l’1 i el 14 d’octubre a Disneyland París. El seu gran rival tornarà a ser el club olotí, que ha estat el gran dominador d’aquesta disciplina els darrers anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)