Esports de muntanya

La Megalítica neix a Tossa de Mar

Curses de muntanya. Tindrà tres distàncies i s’espera que hi participin un miler de corredors

Les muntanyes de Tossa de Mar seran l’escenari de la Megalítica, una nova cursa de muntanya que tindrà tres distàncies diferents i que organitzen el Club Atletisme La Sansi i el Club de Fondistes de Tossa. La prova tindrà lloc el 14 d’octubre i s’espera que hi participin més de mil corredors de diferents països. La Megalítica es va presentar ahir al Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona, amb la presència del seu president, Ramon Ramos, dels presidents de les dues entitats organitzadores, Josep Lluís Blanco i Lluís Soler, i de l’alcaldessa de Tossa de Mar, Gisela Saladich.

Les tres de distàncies de la prova seran de 10 km, mitja marató (21 km) i marató (42 km), que serà la prova reina i que tindrà 1.500 m de desnivell positiu. Totes les distàncies tindran un recorregut singular amb sortida i arribada a Tossa. Els corredors faran primer un tram interurbà de 2 km. Tot seguit s’endinsaran pels paratges del massís de l’Ardenya i passaran per llocs emblemàtics com ara Terra Negra i Vall de Roc. Finalment encararan els últims quilòmetres de tornada a Tossa per la línia de la costa passant pels penya-segats de la Costa Brava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)