Tennis taula

Tennis de taula

copa europea ETTU

El Girbau Vic fa un gran pas cap a la final de l’ETTU

Tennis de taula. Va guanyar per 3-1 l’Etival francès en l’anada de la semifinal

El Girbau Vic va fer un gran pas per classificar-se per a la final de la copa europea ETTU en guanyar el partit d’anada de la semifinal per 3-1. El conjunt osonenc va superar l’Etival Clairefontaine ASRTT divendres al vespre en el primer partit i tot es decidirà en la tornada que s’ha de jugar a França el 8 d’abril. El Girbau Vic dirigit per Salvador Serra i Joan Cussó va fer vibrar el públic que va omplir el recinte de tennis de taula del pavelló Castell d’en Planes.

La xinesa Tingting Wang, que fa tretze anys que resideix a Osona, va obrir i va tancar el marcador en guanyar els dos punts que va disputar per 3-0. Contra la romanesa Camelia Iacob es va imposar per 18-16, 11-5 i 11-6, i enfront la xinesa Jeni Shao per 11-8, 11-9 i 11-5. El tercer punt el va aconseguir la luxemburguesa d’origen xinès Ni Xia Lian, que va derrotar Jeni Shao per 3-1 (11-6, 7-11, 11-8 i 11-7). L’únic partit que el conjunt osonenc va perdre va ser el que va jugar la jove Ana Garcia contra la russa Maria Dolgikh per 1-3. Va guanyar el primer set però després va cedir per 12-10, 1-11, 4-11 i 4-11. El Vic ja va disputar la final de l’ETTU l’any 2007 i la va perdre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)