Controlar els nervis, l’assignatura pendent

1a estatal. El Bordils B fa una bona primera part però les pèrdues el condemnen

BORDILS B 23 SANT CUGAT 24

BORDILS B:Vílchez, Congost (5), Pou (1), Montero (3), Punsetí (2), Mach, Peresson, Batlle, Palahí, Masó (4), Molina, Creixell (4), Amagat (1), Molina (2) i Bañeras.SANT CUGAT:Esparza, Tous, León (2), Galán (4), March (3), Cortés, Campo, Peiro, Aleix Vaz (5), Ortega (6), Vives, Sangra, Pallarés, Rubiño i Oriol Vaz (4).PARCIALS:2-2, 5-4, 6-4, 8-7, 12-10, 16-13, 18-17, 19-19, 22-21, 22-22, 22-24 i 23-24.ÀRBITRES:Bolea i Orts.COMENTARI:El Bordils va tornar a flaquejar en els últims minuts després de dominar en el marcador en la primera part. En la segona les errades no forçades i les pèrdues van ser letals.