Esport i política

El televisiu Màxim Huerta, ministre de Cultura i Esport

Política esportiva. L’escollit per Pedro Sánchez va piular el 2010: “Menys esport, crec que faig de tot”

El periodista i escriptor valencià Màxim Huerta, ha estat nomenat avui ministre de Cultura i Esport en el Govern de Pedro Sánchez. Huerta va deixar la televisió al 2015, on treballava en el programa d’Ana Rosa Quintana, per dedicar-se a escriure. Molt actiu en les xarxes socials, és autor de tres piulades que, com a mínim, contradiuen la seva elecció per a una cartera que també contempla la gestió pública de l’esport a l’estat espanyol. “Umberto Eco: ‘odio als esportistes’. Jo, l’esport. Quina manera de sobrevalorar el físic! Ozu” (2010), n’és un d’ells. Un altre: “Menys esport, crec que faig de tot” (2010). I el tercer: “No piulo de futbol perquè no en tinc ni puta idea” (2016).

Actualment és membre de l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió i escriu en diversos mitjans com “El Español”, “20 minutos” o “National Geographic”. El seu últim llibre es va publicar el 2017, “La parte escondida del Iceberg”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)