Voleibol

Quatre catalans són convocats en voleibol

Jocs Mediterranis. Gámiz és l’escollit en el conjunt masculí i Caro, Escamilla i Segura formen part de l’equip femení de Tarragona 2018

Quatre catalans, tres noies i un noi, formaran part de la selecció espanyola de voleibol que disputarà els jocs Mediterranis Tarragona 2018. Els partits es jugaran a la Tàrraco Arena i al pavelló del Serrallo entre el 22 de juny i l’1 de juliol. El seleccionat masculí és el lliure del Barça Aharón Gámiz. No han entrat en la llista dos preseleccionats de les comarques tarragonines, el col·locador de Tarragona format en el Sant Pere i Sant Pau Carles Mora –campió de la lliga holandesa– i el salouenc Álvaro Gimeno. Mora va guanyar la medalla de planta en el Jocs Mediterrani de Pescara l’any 2009.

Pel que fa l’equip femení, han estat convocades la central Mabel Caro, que el curs vinent jugarà en el CVB Barça, la receptora del Logronyo Anna Escamilla i Maria Segura, també receptora que juga la lliga italiana amb el Monza.

Vòlei platja: Amaranta

En la disciplina de vòlei platja, que es disputarà a la platja de l’Arrabassada del 28 al 30 de juny, ha esta convocada la veterana maresmenca Amaranta Fernández, que formarà parella amb la malaguenya ángel lobato.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)