Voleibol

“M’hauria fet molta il·lusió ser-hi”

Voleibol. El col·locador Carles Mora era la gran basa per tenir un esportista nascut a la ciutat en els Jocs, però malgrat que ja va ser plata a Pescara 2009 i que ha guanyat la lliga holandesa i la supercopa, no ha passat de la preselecció

Carles Mora (Tarragona 1990) no ha estat inclòs en la selecció espanyola tot i que figurava en la preselecció i semblava una aposta local clara per als Jocs Mediterranis. “Vaig veure que ja no entrava en els plans dels partits de la lliga europea i tenia clar que no hi seria”, explica Mora, que va parlar amb la federació per fer-los saber que la seva única limitació seria participar en el preeuropeu a l’agost perquè es casa el 20 de juliol. Sense Mora, que va guanyar la plata en els Jocs Mediterranis de Pescara 2009, Tarragona 2018 no tindrà cap esportista nascut a la ciutat. “M’hauria fet molta il·lusió ser-hi”, remarca Mora, que ha estat el col·locador titular de l’Abiant Lycurgus Groningen, campió de la lliga holandesa i de la supercopa i finalista de la copa. Malgrat els èxits, no continuarà vinculat a aquest club, que necessita invertir a trobar recursos i reduirà la despesa en jugadors. Espera ofertes tot i que la seva prioritat tornar a l’estranger. Format al planter del SPiSP –amb 15 anys ja feria intervencions en el primer equip– va passar després per Saragossa, Eivissa i Terol i va jugar tres anys al Lüneburg alemany: va obtenir tres tercers llocs en la lliga i va jugar una final de copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)