Golf

Koepka revalida el US Open

Golf. L’estatunidenc, amb 281 cops, es converteix en el setè bicampió del torneig

  • Brooks Koepka, amb el trofeu de campió del US Open AFP.
  • VÍDEO: Les millors accions de Brooks Koepka en l'última jornada del US Open

Brooks Koepka, de 28 anys, s’ha proclamat aquesta matinada campió del US Open i és el primer golfista que guanya el torneig dos anys consecutius des del 1989, quan ho va aconseguir Curtis Strange, i convertint-se en el setè jugador de tota la història que ho aconsegueix. Koepka s’ha imposat, al camp de Shinnecock Hill, amb 281 cops (+1, amb 68 en la jornada de diumenge) en la 118a edició del torneig americà, en el qual només ha participat sis vegades. El de Florida ja el va guanyar en el 2017 i aquesta matinada ha confirmat la seva segona victòria amb un cop d’avantatge sobre Tommy Fleetwood, dos sobre Dustin Johnson i tres sobre Patrick Reed, vigent campió del Masters.

El triomf de Koepka és el quart d’un estatunidenc des de la victòria, en 2015, de Jordan Spieth, i és especialment rellevant en un any de Ryder Cup, a la competició biennal que es disputa entre Estats Units i Europa. La propera edició es jugarà el proper mes de setembre a París.

El millor representant espanyol ha estat el canari Rafa Cabrero Bello, que ha acabat amb +13, a 12 cops del guanyador. Cabrero ha estat l’únic supervivent espanyol després de l’eliminació de Sergio García i Jon Rahm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)