Natació

Dues medalles per a Belmonte; Zamorano, plata en 200 esquena i Vall, bronze en 50 braça

Jocs Mediterranis. Natació. La badalonina ha guanyat els 200 papallona

Mireia Belmonte s’ha pejnjat aquest tarda la medalla d’or en els 200 papallona, sumant així el seu segon or en aquests Jocs Mediterranis amb un temps de 2:07.80, per davant de la portuguesa Ana Catarina Monteixo i l’italiana Alessia Polieri. Una estona més tard, la badalonina, que arrossega problemes físics, vertígens i marejos que l’impedeixen estar al cent per cent, ha aconseguit la plata en els 400 lliures. La nadadora de l’UCAM ha guanyat quatre medalles en aquests Jocs Mediterranis de Tarragona.

Qui ha fet també uns grans jocs és Jessica Vall, que avui ha sumat una medalla de bronze en els 50 braça als dos ors que ja havia aconseguit en les dues primeres jornades de la competició de natació a Tarragona. Vall ha acabat tercera amb 31.49 per darrera de dues italianes, Arianna Castiglioni i Martina Carraro. En aquest mateixa cursa, Marina Garcia ha acabat quarta, a les portes de les medalles.

Per la seva banda, la barcelonina África Zamorano s’ha penjat la medalla de plata en els 200 esquena. L’italiana Margherita Panziera ha guanyat l’or i la turca Ekaterina Avramova, el bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)