Natació

JESSICA VALL

NEDADORA

“Estic molt contenta, però vull millorar”

Jessica Vall (Barcelona, 1988) ha tancat amb molta bona nota –dos ors, una plata i un bronze– una altra edició dels Jocs Mediterranis, un dels seus campionats predilectes. La nedadora del Sant Andreu ja va eclosionar fa cinc anys a Mersin amb un or i dues plates i ara, a Tarragona, ha millorat el resultats, una bona manera per afrontar la següent cita, els campionats d’Europa de l’agost a Glasgow.

S’emporta un bon botí de Tarragona. Marxa satisfeta, no?
Sí, estic molt contenta, perquè venia amb l’objectiu de guanyar quatre medalles, però sabíem que era difícil, sobretot en el cas dels 50 metres braça. Però es tracta de treure bones conclusions i millorar. Per exemple, en el relleu 4x100 crec que millorant algunes coses podem progressar. De fet, crec que en 50, 100 i 200 també puc millorar alguns aspectes amb vista als campionats d’Europa.
Uns campionats que, vist el seu rendiment en aquests Jocs, afrontarà amb més confiança?
Sí, tot i que sabem que encara queda molt de treball per fer. Però tenim moltes ganes i il·lusió per afrontar l’última part de la temporada.
Dona especial valor al bronze en 50 metres braça?
Sí, volia fer un pas endavant i estar allà amb les italianes. No ha pogut ser, han nedat molt ràpid, però si més no he aconseguit una medalla que a Mersin no vaig poder obtenir.
Què ha estat més difícil de superar, les rivals o la distància?
Les rivals. Elles ja venien amb millor marca i són molt velocistes; però, com que busquem aquest salt endavant en els 50 metres de cara a l’europeu i són rivals amb què em trobaré, cal millorar per ser a la final.
Continua el seu idil·li amb els Jocs Mediterranis, no?
Mersin va suposar el pas cap a l’elit mundial i, des de llavors, em mantinc lluitant per les medalles, que és el més difícil, ja que no sempre s’aconsegueix guanyar-ne, i és el que em motiva a entrenar-me cada dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)