Més esport

Un nen atropellat per un cotxe de la flota dels Jocs

Jocs Mediterranis. El conductor, que ha triplicat la taxa d’alcoholèmia, treballava per una empresa subcontractada

El Diari de Tarragona ha informat que un nen de 5 anys, de nacionalitat irlandesa, va ser atropellat ahir a la nit a Salou per un vehicle que forma part de la flota dels Jocs Mediterranis. El conductor va fugir, però una estona més tard de l’incident es va presentar voluntàriament a la comissaria de la localitat tarragonina. Es tracta d’un treballador d’una empresa subcontractada per l’organització dels Jocs que, després de ser sotmès a la prova d’alcoholèmia, va triplicar la taxa permesa.

La Policia Local de Salou li ha imputat un delicte contra la seguretat al trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol i un altre per omissió de socors, mentre que l’empresa per la qual treballa l’ha apartat de les seves funcions. Per altra banda, el Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis ha lamentat els fets i ha subratllat que l’accident va tenir lloc fora de l’horari laboral.

El nen es troba ingressat a l’Hospital Joan XIII de Tarragona en estat greu, però la seva vida no corre perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)