Sèrbia s’endú la medalla d’or i Espanya acaba quarta

Fleckas, Cenidounias, Skoumpakis, Nikolaidis, Fountoulis (3), Kapotsis, Dervisis (1), Agryropoulos (1), Mourikis (2), Kolomvos, Gounas (1) i Vlachopoulos (2).
12
SÈRBIA:
Gojko Pijetlovic, Mandic (3), Viktor Rasovic, Randelovic, Cijk (1), Dusko Pijetlovic (1), Ubovic, Aleksic (1), Jaksic (1), Filipovic (3), Strahinja Rasovic i STefan Mitrovic (2),
COMENTARI:
Sèrbia va derrotar Grècia per 10-12 en un partit de marcat caire ofensiu i es va penjar la medalla d’or dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. Sèrbia acaba la competició invicta, amb quatre triomfs en quatre partits, els tres de la primera fase i la victòria en la final.
4
ESPANYA:
López Pinedo; De Toro, Fernández, Granados (1), Felipe Perrone, Bustos, Larumbe, Tahull (1), Español (1, 1p), Munárriz (1), Mallarach i Barroso.
6
MONTENEGRO:
Kandic; Saric, Klikovac, Murisic (1), Petkovic (1), Duro Radovic (1), Brguljan (1), Cuckovic, Drasjkovic, Aleksandar Radovic (2), Klikovac, Djurdjic i Popadic.
PARCIALS:
2-2; 1-3; 0-0 i 1-1.
COMENTARI:
Espanya, amb sis jugadors catalans, es va estavellar ahir contra el mur defensiu de Montenegro en el partit per al tercer i el quart lloc de la competició masculina i va quedar sense medalla en la competició de waterpolo masculina. L’equip de David Martín va anar sempre a remolc dels balcànics, tot i que van aguantar el tipus fins al 3-3 del segon parcial. Albert Español havia empatat de penal i Espanya tenia possessió per posar-se per davant, però no va marcar i els montenegrins van marcar dos gols més abans de la mitja part (3-5). La defensa de l’equip montenegrí, cada cop més engreixada i molt ben coordinada, va obligar l’equip estatal a fer tirs molt llunyans i poc productius. Espanya només va fer un gol en tota la segona part i així no es pot guanyar una medalla davant d’un equip tan consistent.