Handbol

Amb el mundial 2021 a l’horitzó

Handbol. Tarragona és una de les sis seus designades per fer-hi el campionat del món femení i aprofitarà el llegat del magnífic Palau d’Esports Catalunya, l’epicentre de l’Anella Mediterrània

La primera gran competició que es disputarà al Palau d’Esports Catalunya després dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 i que ja està concedida per la federació internacional és el mundial femení d’handbol, que es disputarà entre el 2 i el 19 de desembre a Barcelona –al nou Palau Blaugrana–, Tarragona, Granollers, Lleida, Badalona i Castelló. Amb capacitat per a 5.000 espectadors, el nou recinte, finançat íntegrament per la Generalitat de Catalunya, és una instal·lació moderna que cobrirà perfectament les necessitats d’un gran esdeveniment. Ara falta que el públic respongui millor que no pas en la competició d’handbol masculí dels Jocs Mediterranis, que es va disputar en família tota la setmana passada tret de la jornada final.

El llegat de l’Anella Mediterrània, amb el palau, la nova piscina olímpica i la remodelació de l’estadi de Campclar i el velòdrom, serà un gran reclam, d’altra banda, per mirar d’atraure turisme esportiu, com va remarcar ahir en declaracions a TV3 l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, que va afirmar que treballaran conjuntament amb la Generalitat i la Diputació per “paquetitzar” tota l’oferta i treure’n rendiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)