Més esport

Els catalans guanyen quatre ors en els estatals de base de rem

Rem. El Club de Rem Delta, amb dos títols, ha sigut el millor representant de Catalunya i el cinquè conjunt d’Espanya en les categories aleví, infantil i cadet

Els clubs catalans han guanyar quatre medalles d’or, nou de plata i set de bronze en els campionats d’Espanya aleví, infantil i cadet que s’han disputat a Sevilla. El Club de Rem Delta ha sigut el cinquè d’Espanya i el primer representant de Catalunya en la classificació final de clubs, amb dos títols. Arnau Sánchez i Danilo Marqués han guanyat el doble aleví i Marc Marqués s’ha imposat en l’individual infantil.

El Club Nàutic Sant Carles ha sigut el setè equip estatal amb un títol i dos subcampionats. Han guanyat l’or en el doble infantil amb Guillem Garriga i Llorenç Fabra. El Club Natació Banyoles ha ocupat la vuitena plaça de la general amb un títol, una medalla de plata i quatre de bronze. La medalla d’or ha sigut pel quatre cadet femení format per Abril Masgrau, Júlia Lohman, Montse Gassiot Blanca Roman.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)