Patinatge

El palau Sant Jordi, epicentre dels WRG 2019

Patinatge.Els organitzadors han presentat els jocs, que aplegaran del 5 al 14 de juliol a 4.500 esportistes. L’hoquei sobre patins, al Palau Blaugrana

L’Anella Olímpica de Barcelona i, en concret, el Palau Sant Jordi seran els epicentres dels World Roller Games 2019, que se celebraran del 5 al 14 de juliol. La prova, que es va presentar ahir a un any vista de la seva celebració, reunirà onze campionats del món de les onze modalitats del patinatge: alpí, artístic, roller freestyle, descens, inline freestyle, hoquei en línia, hoquei sobre patins, roller derby, patinet, velocitat i skateboard,

Al Palau Sant Jordi s’hi faran les proves artístiques, i després les de modalitat freestyle adequant la instal·lació amb unes plataformes per a les acrobàcies. La cursa alpina i de descens es faran al parc de Montjuïc. Les proves de velocitat s’escenficaran a l’avinguda Reina Maria Cristina, a la Diagonal i Passeig de Gràcia i al Front Marítim. L’hoquei sobre patins es jugarà al Palau Blaugrana, i l’hoquei en línia tindrà com a seus el CEM Mar Bella i el CEM Horta.

Barcelona 2019 preveu la presència de 4.500 esportistes, més del triple dels que van iniciar l’aventura el 2017 a Nanjing en la primera edició dels World Roller Games. Ramon Basiana, president de la federació catalana i del comitè organitzador, va dir ahir en la presentació de l’acte que la sostenibilitat és un altre dels aspectes fonamentals dels WRG: “Des de un primer moment, vam voler ser un exemple en l’organització, apostant per un esdeveniment sostenible!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)