Golf

Johnson i Kisner, colíders en l’obert britànic

Golf. Acumulaven una targeta de 136 cops després de la segona jornada. El castellonenc Sergio García no va superar el tall

Els nord-americans Zach Johnson i Kevin Kisner van acabar empatats en el primer lloc de l’obert britànic després de la segona jornada. Johnson va fer una targeta de 67 cops i Kisner, una de 70. L’acumulat de les dues jornades va ser, per a tots dos, de 136 cops, sis sota el par del camp. Darrere seu va finalitzar un grup de tres jugadors amb un cop més (137): l’anglès Tommy Fleetwood, que va fer el millor recorregut de la jornada amb 65 cops (6 sota par), i els nord-americans Pat Perez i Xander Schauffele.

Entre els jugadors que no van superar el tall per al cap de setmana hi va haver el castellonenc Sergio García, que, tot i millorar quatre cops els 75 que va fer dijous, va quedar a un sol cop de passar. També es va acomiadar el basc Jon Rahm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)