Atletisme

En procés de creixement

Els catalans. Gallego, setena en la semifinal de 400 m tanques, Retamal, en les sèries de 200 m, i Vicente, en la qualificació de triple, tanquen amb nota el seu primer gran campionat absolut

La barcelonina de 17 anys Sara Gallego (ISS l’Hospitalet) es va acomiadar de l’europeu de Berlín amb el setè lloc en la tercera semifinal i una marca de 57.25, no gaire lluny del seu rècord espanyol sub-20 (57.11). En el carrer dos, Gallego no es va deixar portar pel ritme frenètic de la ucraïnesa Anna Ryzhykova, que va acreditar la millor marca de les semifinalistes (54.82). Tot i tenir la pitjor marca amb diferència, la catalana va ocupar el 19è lloc en el global de les 24 semifinalistes.

En la sessió matinal, els joves Pol Retamal (FC Barcelona) i Maria Vicente (ISS l’Hospitalet) no van poder superar les eliminatòries de 200 m i la qualificació de triple salt, respectivament. En el carrer u, el velocista de Sant Martí Sarroca va competir a molt bon nivell i va ocupar el cinquè lloc de la seva sèrie amb un temps inferior a 21 segons (20.92), no gaire lluny de la seva marca personal (20.81). Retamal va acabar a només 15 centèsimes d’accedir a les semifinals en els temps de repesca (20.77). En una qualificació de triple salt de molt de nivell, Vicente va cometre dos primers intents nuls i el tercer, de 13,50 m, no va ser suficient per accedir a la final, que estava fixada en 14,05 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)