Esports de muntanya

Kilian Jornet obté el sisè triomf a la Sierre Zinal

Curses de muntanya. Va superar el rècord del mexicà Ricardo Mejía, un dels pioners de la disciplina, en la 45a edició de la prova

Kilian Jornet va superar, ahir, els cinc triomfs del mexicà Ricardo Mejía, llegendari pioner de les curses de muntanya a qui havia igualat el 2017, amb el seu sisè triomf en la Sierre Zinal, la 45a edició de què tenia 4.000 participants. Era la tercera cita de les sèries Golden Trail, després de Zegama i la marató del Mont Blanc, que ja va guanyar el cerdà.

De fet, des que va tornar a competir un cop recuperat de la fractura de peroné, Kilian va guanyar també l’Skyrace Comapedrosa de la copa del món a Andorra fa quinze dies i ja apunta a la Ultra Trail del Montblanc.

2h31:39 per fer els 31 km i 2.000 m D + és la marca que va donar el triomf a Jornet, el seu millor registre en la prova suïssa i setè de tots els temps. L’alemany Robbie Simpson i el kenyà Surum Robert Panin van ser segon i tercer a 2 minuts, mentre que Oriol Cardona era trentè. En la categoria femenina, Lucy Wambui Murigi també va revalidar la victòria del 2017, amb 2h57:54. Eli Gordon va ser setena i Laura Orgué, novena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)