Tennis

La ITF votarà demà la nova Davis de Piquè

Tennis. La federació espanyola ja hi ha donat suport explícit en un comunicat, però necessita dos terços dels vots de l’assemblea

La Federació Internacional de Tennis (ITF) votarà demà a Orlando (Estats Units) en la seva assemblea la proposta de canviar el format de la copa Davis que impulsa el grup Kosmos amb el jugador del Barça de futbol Gerard Piqué al capdavant. Per aprovar el nou sistema de competició amb divuit països i una sola seu que s’implantaria a partir del 2019, es necessita que dos terços dels votants hi donin suport. Madrid, si el projecte tira endavant, podria ser la seu de la competició el 2019.

Piqué pretén agrupar en una mateixa seu i en una mateixa setmana els equips participants, fet que alleugeriria l’atapeït calendari i estimularia els grans jugadors a ser-hi, atrets també, lògicament, pels sucosos premis econòmics. La federació espanyola va expressar el seu suport al canvi plantejat dilluns a través d’un comunicat emès per les xarxes socials. El grup Kosmos també sap que tres de les quatre grans federacions que organitzen tornejos de Grand Slam, la francesa, la britànica i la nord-americana, són favorables al canvi. La federació australiana, en canvi, s’hi oposa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)