Rugbi

El Barça tanca dues dècades sense títols

Rugbi. El club blaugrana supera la UE Santboiana (17-21) a Olot en una primera edició de la supercopa catalana molt intensa i disputada

El FC Barcelona va adjudicar-se la primera edició de la supercopa catalana Vueling al Parc Atlètic Tossols d’Olot després de superar la UE Santboiana per 17-21 en un partit dur, intens i amb diverses alternances en el resultat. La victòria tanca dues dècades sense títols per a l’entitat blaugrana i suposa el segon triomf consecutiu contra el degà del rugbi català.

El Barça va veure premiat la seva major possessió de l’oval, i un assaig del mig de pelé argentí Jerónimo Berruezo després d’una gran finta, i la posterior transformació a onze minuts del desenllaç, li va acabar atorgant el triomf final. La UE Santboiana va trencar l’equilibri inicial amb un assaig de Jonny Bentley pràcticament la primera vegada que trepitjava la zona de marca rival. El mateix Bentley va aconseguir la transformació (7-0). En tot cas, la iniciativa era del Barça i abans del descans va arribar la rèplica blaugrana (10-14). Després de la represa, l’equip de Ricardo Martinera va capgirar la situació després d’un assaig ple de força de Joan López Lofo en la sortida d’una melé duríssima. Aquest jugador va entrar en l’equip titular a última hora després que Afa Tauli es lesionés durant l’escalfament. Bentley continuava inspirat en el tir a pals (17-14), però el Barça encara no havia dit l’última paraula i va sentenciar en el tram final.

Després de les celebracions, l’equip blaugrana va rebre la visita de Daniel Fourcade, exseleccionador de l’Argentina, que es troba a l’Estat espanyol per a uns cursos de formació i va seguir les evolucions del partit a peu de camp. El pròxim clàssic del rugbi català es disputarà a la Foixarda el 30 de setembre, en la tercera jornada de la lliga de divisió d’honor. Abans, però, el Barça debutarà diumenge vinent a casa contra l’Hernani, mentre que la UE Santboiana ho farà al camp de l’Ordizia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)