Handbol

El BM Granollers, de dol

Handbol. L’integrant de l’equip júnior Martí Batallé i l’exjugador Xavier Pocurull moren en un accident de trànsit, de resultes del qual Pau Navarro i Oscar Oller queden ferits de gravetat

El BM Granollers, i per extensió tot el món vinculat a l’handbol, està de dol per la mort de Martí Batallé, jugador de l’equip júnior, i de Xavier Pocurull, exjugador del club vallesà, a conseqüència d’un accident de trànsit ocorregut dilluns al vespre a l’autopista AP-7, en el terme de Vallgorguina (Vallès Oriental). En el sinistre també van quedar ferits de gravetat el pivot de 19 anys Pau Navarro i l’exjugador Oscar Oller.

En un comunicat, el BM Granollers i la Fundació BM Granollers van expressar les seves condolences als familiars i als amics, i van anul·lar tota l’activitat prevista, tant ahir com avui. Les mostres de condol van ser unànimes i van arribar dels mateixos jugadors del primer equip granollerí, del FC Barcelona i de diferents estaments, com la Secretaria General de l’Esport. També van mostrar les condolences les federacions catalanes i espanyoles d’handbol i la lliga Asobal. La federació ha decretat un minut de silenci en record de les víctimes en tots els partits d’handbol d’aquesta setmana. El tècnic del Barça, Xavi Pascual, va començar la compareixença prèvia al partit contra el Valladolid amb unes paraules de record: “És un dia molt trist per a l’handbol. Tot el nostre condol a les famílies en aquests moments tan durs i esperem que els dos nois que són a l’hospital es recuperin al més aviat possible.” També el Girona FC va expressar el seu condol per la mort dels joves, que eren aficionats blanc-i-vermells i es dirigien al partit que s’havia de jugar a Montilivi contra el Celta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)