Golf

Van Dam és la nova líder

Golf. L’holandesa té quatre cops d’avantatge sobre la val·lisoletana Carmen Alonso en l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open

L’holandesa Anne van Dam és la nova líder de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open amb un total de 128 cops (-14) i quatre d’avantatge sobre la segona, la val·lisoletana Carmen Alonso, que suma 132 cops (-10). Anne van Dam va repetir la volta de 64 cops del primer dia i va aprofitar que la francesa Celine Herbin –líder en la primera jornada–, no va tenir el seu dia i va fer una volta de 71 cops (par) i va baixar al tercer lloc amb 133 (-9).

Carmen Alonso va fer una bona volta de 65 cops i de la cinquena posició va pujar fins a la segona. La francesa Agathe Sauzon va aconseguir el primer forat en un sol cop del torneig. Ho va fer en el par tres del forat 14. Agathe Sauzon ocupa la vint-i-cinquena posició amb 139 cops (-3).

L’única catalana que va passar el tall i que jugarà el cap de setmana va ser Mireia Prat amb 141 cops (-1). En la segona jornada va patir i va fer 73 cops (+2) i per dos cops podrà continuar competint. Les altres quatre catalanes en competició no van passar el tall. Camilla Hedberg va acabar amb 145 cops (+3), Èlia Folch en va fer 154 (+12) i Gemma Fuster 164 (+22).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)