Golf

Van Dam manté el seu domini

Golf. L’holandesa se situa amb cinc cops d’avantatge en la tercera jornada de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open. La navarresa Carlota Ciganda puja fins a la vuitena posició

L’holandesa Anne Van Dam va mantenir el seu domini en l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open, que es disputa en el Club Golf Terramar de Sitges, i al final de la tercera jornada amplia a cinc cops l’avantatge respecte de la segona classificada. Anne Van Dam va fer una volta de 65 cops, sis sota el par del camp, i ara suma 193 cops, (-20). A falta d’una jornada té cinc cops de marge respecte de la sueca Carolina Hedwall, que va lliurar la millor targeta del dia amb 62 cops, nou sota el par del camp, i amb 198 cops (-15) va pujar fins la segona posició. La val·lisoletana Carmen Alonso, que va començar la jornada en el segon lloc, no va tenir el seu dia i amb una volta de 74 cops (+3) va baixar fins a la dissetena posició amb 206 (-7). La millor jugadora estatal és la navarresa Carlota Ciganda, que va fer la segona millor volta del dia amb 63 cops, vuit sota el par del camp. Això li va permetre millorar força posicions i situar-se en la vuitena plaça amb 202 cops (-11).

L’única catalana que continua en competició, la jugadora de Torelló Mireia Prat, va fer el par del camp, 71 cops, i ocupa la 54a posició amb un total de 212 cops (-1).