Golf

Tiger retorna a la Ryder

Golf. Primera participació de l’americà en aquesta competició des del 2012. El torneig té lloc a París, on els Estats Units intentaran trencar una sequera de 25 anys en territori europeu

El retorn de Tiger Woods a l’equip nord-americà de la Ryder Cup després de dues edicions absent (2014 i 2016) és la principal novetat en l’edició que a partir d’avui es comença a disputar a Le Golf National de París. El seu primer títol en cinc anys –aconseguit diumenge passat en el Tour Championship– afegeix interès a la cita golfística més famosa del calendari. Woods, però, té un palmarès pobre en la Ryder Cup, amb un balanç personal de tretze victòries, tres empats i disset derrotes, i un sol títol, aconseguit el ja llunyà 1999.

L’equip nord-americà defensarà el títol amb el qual fa dos anys va tallar una ratxa de tres victòries consecutives de l’equip europeu, i aspira a aconseguir la seva primera victòria al continent europeu en 25 anys.

La Ryder Cup comença avui amb quatre partides que es disputaran amb el sistema de joc fourball. Entre altres emparellaments, Tiger Woods i Patrick Reed s’enfrontaran amb l’italià Francesco Molinari i l’anglès Tommy Fleetwodd.

Equip europeu
Paul Casey (Anglaterra), Tommy Fleetwood (Anglaterra), Sergio García (País Valencià), Tyrrell Hatton (Anglaterra), Rory McIlroy (Irlanda del Nord), Francesco Molinari (Itàlia), Alex Noren (Suècia), Thorbjørn Olesen (Dinamarca), Ian Poulter (Anglaterra), Jon Rahm (País Basc), Justin Rose (Anglaterra) i Henrik Stenson (Suècia).
Equip estatunidenc
Bryson Dechambeau, Tony Finau, Rickie Fowler, Dustin Johnson, Brooks Koepka, Phil Mickelson, Patrick Reed, Webb Simpson, Jordan Spieth, Justin Thomas, Bubba Watson i Tiger Woods.
Palmarès
Estats Units 2016
Europa 2014
Europa 2012
Europa 2010
Estats Units 2008
Europa 2006
Europa 2004
Europa 2002
Estats Units 1999
Europa 1997
Europa 1995
Estats Units 1993
Estats Units 1991
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)