Golf

Remuntada històrica d’Europa, que s’avança

Golf. L’equip europeu de la Ryder guanya totes les partides de la tarda, en la modalitat de ‘foursome’, i domina la primera jornada 5-3

L’equip europeu de la Ryder Cup va avançar-se 5-3 en la primera jornada després de protagonitzar una històrica remuntada en la sessió de la tarda, disputada en la modalitat de foursome. Els Estats Units s’havien avançat al matí en la modalitat de fourballs, en la qual els dos integrants de cada equip disputen tots els forats i només puntua qui fa menys cops en cada forat. Les parelles formades per Tony Finau i Brooks Koepka, Dustin Johnson i Rickie Fowler, i Justin Thomas i Jordan Spieth van aconseguir tres punts per als Estats Units, i només la parella per Francesco Molinari i Tommy Fleetwood, que es van enfrontar a Tiger Woods i Patrick Reed, va aconseguir puntuar per a Europa (3-1). A la tarda, però, el marcador va quedar totalment tenyit de blau, el color amb el qual s’identifica l’equip europeu. Europa no va tenir rival i per segon cop en la història –el primer va ser el 1989– va arrasar en les quatre partides a cops alterns. Primer va arribar la victòria de Henrik Stenson i Justin Rose per tres forats i dos per disputar-se. Rory McIlroy i Ian Poulter sumaven el segon punt per quatre forats i dos per disputar-se. Sergio García i Alex Noren ho van millorar i van tancar la partida amb triomf per cinc forats i quatre per disputar-se, ben igual que Francesco Molinari i Tommy Fleetwood, que van repetir a la tarda i van sumar un segon punt. Avui hi haurà quatre punts en joc en la modalitat de fourballs i quatre més en la de foursome.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)