Golf

Europa manté l’avantatge (10-6)

Golf. L’equip continental afronta els dotze duels individuals a París de la jornada final amb tot a favor i amb Francesco Molinari i Tommy Fleetwood exercint de líders

L’equip europeu va mantenir ahir la diferència contra els Estats Units al final de la quarta sessió de la Ryder Cup, que es juga a París. A falta de l’última jornada, en què es decidiran els 12 punts en els partits individuals, els europeus manen 10-6 gràcies al major encert dels seus jugadors, sobretot de la parella formada per l’italià Francesco Molinari –guanyador de l’obert britànic–i de l’anglès Tommy Fleetwood, que al final del dia ja acumulaven quatre victòries en quatre partits, tres d’ells contra Tiger Woods, que de moment no està trobant el seu millor joc.

La parella nord-americana que més bé va respondre a les expectatives és la que van formar dues de les seves superfigures, Jordan Spieth i Justin Thomas, amb tres victòries en quatre partits.

El 10-6 a favor dels europeus, que busquen el 12è triomf en 39 edicions del prestigiós torneig, és el mateix resultat que tenia els EUA el 2012 quan els europeus van remuntar de forma extraordinària en l’última jornada en el conegut com a miracle de Medinah. Els EUA també van remuntar un 6-10 al Country Club de Massachusetts el 1999.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)