Patinatge

Afronten el segon mundial

Patinatge artístic. El grup petit del PA Maçanet competeix aquesta tarda a França amb la intenció de tornar a sorprendre i defensar el subcampionat que va conquerir l’any passat

El PA Maçanet, amb el seu muntatge Rat Lab, disputa aquesta tarda el seu segon mundial amb la intenció de tornar a sorprendre i defensar el subcampionat que va conquerir l’any passat a la Xina. El conjunt selvatà serà un dels quinze equips que intentaran aconseguir el títol i les places de podi. Els grups petits iniciaran la competició a les sis de la tarda i el conjunt selvatà sortirà en el lloc dotzè. Abans ja haurà competit l’altre grup català, el CP L’Aldea, en el lloc set, mentre que les gallegues del CPA Gondomar sortiran segones a la pista del complex esportiu del Vendéspace, al departament de La Vendée, a França.

En aquesta temporada el PA Maçanet no ha aconseguit tant bons resultats com en la passada. Ha repetit el títol de Girona però en el català i l’estatal ha cedit la primera plaça al CP L’Aldea, que ha estat el campió per davant seu. En el campionat d’Europa també va baixar una posició i de guanyar la medalla de bronze l’any passat va passar a la quarta posició en aquesta ocasió.

Els grups de xou grans del CP Olot i el CP Girona debutaran en aquest mundial el dissabte 13, i la seva competició tancarà el campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)