Patinatge

El CP L’Aldea obté el bronze en el mundial

Patinatge.Ha signat una brillant actuació i només l’han superat dos equips italians en els grups de xou petits. El PA Maçanet ha estat quart

El CP L’Aldea ha obtingut aquest a la tarda al departament francès de la Vendée la medalla de bronze en el mundial de grups de xou petits amb l’espectacle Tame me –Doma’m. El PA Maçanet, subcampió el 2017 en el seu debut en la competició, també ha completat una gran actuació amb la coreografia Rat Lab i ha obtingut un meritori quart lloc. El campió ha estat el Roma Roller Team –bronze a l’europeu–, amb una coreografia magnífica titulada Leonardo da Vinci. La plata va ser per al Division, el campió d’Europa, amb Io Ho Vinto. L’Aldea, vigent campió d’Espanya per davant del Maçanet i actual subcampió continental, ha lluit amb el seu espectacle i ha captivat els jutges, que li han atorgat notes superiors als 9 punts tant en l’apartat tècnic com en la impressió artística.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)