Patinatge

El PA Maçanet, quart

Patinatge. L’equip selvatà, subcampió el 2017 en el seu debut en la competició, es queda a un pas del podi en el mundial de França

El PA Maçanet va completar una gran actuació ahir en el mundial de grups xou petits del departament francès de La Vendée però es va haver de conformar amb un meritori quart lloc rere els dos equips italians i el CP l’Aldea, que va celebrar el bronze. El conjunt selvatà, subcampió el 2017 en el seu debut, van presentar l’espectacle Rat Lab, un experiment a la recerca de la immortalitat. El campió va ser el Roma Roller Team –bronze a l’europeu–, amb una coreografia magnífica titulada Leonardo da Vinci. La plata va ser per al Division, el campió d’Europa, amb Io ho vinto. L’Aldea, vigent campió d’Espanya davant del Maçanet i actual subcampió continental, va lluir amb el Tame meDoma’m–. El PA Maçanet va obtenir com a millors notes en l’apartat de tècnica dos 9.2 i va superar el 9 de mitjana en la impressió artística.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)