Hoquei sobre herba

El Junior es queda sense el premi del KO16 (5-1)

Hoquei sobre herba. Els santcugatencs golegen el Racing Club de France però no en tenen suficient per accedir a la propera fase de l’EHL

El Junior no ha pogut accedir al KO16 de l’EHL. Els santcugatencs han golejat el Racing Club de France però necessitaven guanyar de més de sis gols per accedir a la següent fase de l’EHL. El Junior ha sortit en tromba només escoltar el xiulet inicial. Frank Di Mercurio ha tingut la primera opció en la jugada inicial del duel i Javi Garcia ha fet l’1-0 quan només s’havien jugat un minut i 23 segons. El Junior no s’estava per romanços i fruit d’una pressió asfixiant ha disposat de diverses ocasions per ampliar distàncies. Ha estat Gabi Dabanch, aprofitant una pilota al cor de l’àrea, qui ha fet el 2-0. En el segon període, els santcugatencs han tingut diverses opcions per marcar però només Alex Gil, en un dels dos penals córner que han tingut els locals, ha vist porteria (3-0).

Després de la tercera diana, el Junior s’ha encallat. Tot i tenir opcions, el Racing Club de France ha tancat millor els espais i els santcugatencs no han trobat la manera d’eixamplar les distàncies. Nil Marí ha tornat a activar els ànims dels aficionats santcugatencs amb el 4-0 però, aleshores, gerra d’aigua freda. Fouquet ha fet el gol de l’honor francès i ha llançat per terra tota la feina del Junior que ha acabat jugant amb porter jugador i intentant-ho a la desesperada. Lucas Garcia Alcaide, a última hora, ha fet el definitiu 5-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)