Patinatge

Homenatge del govern català

Patinatge. Elsa Artadi va rebre a la Generalitat els clubs d’hoquei sobre patins i de patinatge que han signat èxits internacionals el 2018

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, va presidir dilluns l’acte de reconeixement als clubs de patinatge CPA Olot, CPA Girona, CPA L’Aldea, Foment Cardoní, Reus Deportiu, CPA Valls, CPA Arenys de Munt, CPA Caldes d’Estrac, Lleida Llista Blava, FC Barcelona, CH Palau de Plegamans, CP Cobra, Pyrene i May Luengo Esquí Club, i als esportistes catalans individuals de la Federació Catalana de Patinatge, pels èxits internacionals del 2018. També hi van participar el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana. “Catalunya és un país petit en dimensions però gran en els èxits assolits. Catalunya ha estat i és bressol de grans clubs i esportistes d’elit”, va dir Artadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)