Voleibol

HUGO GOTUZZO

TÈCNIC DEL CVB BARÇA

“És el Logronyo el que ha d’estar més nerviós”

“Haver aconseguit els 9 punts ens dona una mica de tranquil·litat perquè ens enfrontem als millors equips en l’inici de la temporada”

Hugo Gotuzzo (Buenos Aires, 1968) ha recalat aquest curs al CVB Barça procedent del CN Sabadell. Atresora una àmplia experiència en el voleibol estatal des que hi va aterrar el 2001. Durant deu anys va ser el tècnic de l’Haro –tercer dos cops–i també va dirigir l’Alcobendas durant tres anys i el Xacobeo. Ara es marca el primer objectiu de jugar la copa.

Amb set fitxatges, l’equip encara deu estar acoblant-se.
Hem fitxat jugadores joves que no tenien gaire protagonisme i tenim marge de millora. L’equip encara ha de donar una mica més. És jove i treballa però encara ens costarà tancar els partits contra els rivals més difícils.
Dissabte ve el líder...
El Logronyo és el campió de lliga i de copa de les últimes temporades i el rival a batre. És i seguirà sent predominant de la lliga. És bo mesurar-hi forces.
Quin és l’objectiu del curs?
La nostra idea és estar entre els sis de dalt per poder tornar a jugar la copa. Seria un gran al·licient. Sabem que no és fàcil perquè és una lliga molt difícil i igualada. En la primera jornada vam anar a la pista del Sant Cugat, que enguany potser li toca estar una mica més avall del que estava el curs passat, i només vam guanyar per nou punts de diferència sumant els tres sets. Accedir al play-off a final de curs és molt més difícil perquè només hi accedeixen els quatre primers. Quan falti un mes i mig per acabar la lliga ja veurem on som i quines aspiracions podem tenir. Anem a poc a poc. És un equip per créixer i que ha de treballar i molt.
De moment, estan traient molt bona nota tot i un calendari molt exigent.
Hem tingut un inici de lliga molt difícil. Hem jugat el derbi a fora, hem batut el Dimurol Libbys, La Laguna canari, un dels candidats, i vam guanyar a la pista del Juvasa, molt complicada. Haver aconseguit els nou punts ens dona un petit coixí de tranquil·litat. Després jugarem contra l’Alcobendas, que està entre les quatre o cinc millors plantilles de la competició i lluitarà pels títols. Tot seguit ve l’Ibsa Las Palmas, un altre conjunt de la part alta. O sigui, tenim tots els millors equips al principi de la temporada. Els bons resultats, però, ens donen tranquil·litat i, per això, afrontem el partit contra el Logronyo amb molt d’entusiasme. Sabem que és el Logronyo el que ha d’estar una mica nerviós perquè ve a una pista en què per la seva qualitat ha de guanyar obligatòriament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)