Atletisme

Abadía, a la tercera

Atletisme. Segon en les dues últimes edicions, el fondista aragonès es perfila com el gran candidat a cantar victòria en la 95a Jean Bouin

L’aragonès Toni Abadía, segon en els dues últimes edicions, es perfila com el gran candidat a cantar victòria diumenge en la 95a Jean Bouin, la degana de les curses del calendari espanyol. Per part internacional, destaca la presència del jove eritreu de 21 anys Awet Habte, que aquest curs ha acreditat 27:48.35 en els 10.000 m. No obstant això, el migfondista de la Galera Llorenç Sales (UA Montsià), que aspira a classificar-se entre els vuit primers, adverteix que “el coneixement del circuit és un plus i que un s’ha de saber dosificar”. Les exigents rampes de Montjuïc han posat fi a les il·lusions de més d’un favorit.

En la cursa femenina no hi faltarà la maratoniana vallenca Marta Galimany (FC Barcelona), segona el 2015 i el 2017, que tindrà entre les seves rivals les corredores de 1.500 m Esther Guerrero, Solange Pereira i Marta Pérez, a més de la fondista de Burundi Cavaline Nahimana. El programa de la Jean Bouin, que reuneix des d’atletes d’elit fins a populars i corredors de promoció, abasta fins a quinze curses, amb més de 10.000 participants que ompliran Montjuïc de les nou del matí a les dues del migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)