Rugbi

Rugbi d’altura al Camp Nou

Rugbi. L’estadi blaugrana serà la seu el 18 de maig del 2019 d’un duel de la Super League entre els Dragons Catalans de Perpinyà i el Wigan anglès

El Barça sempre ha estat compromès amb el rugbi. Ahir, el club ho va tornar a demostrar fent oficial que el Camp Nou serà la seu d’un partit de la Super League el pròxim 18 de maig. Aquesta competició reuneix, des de fa més de tres dècades, els millors clubs britànics juntament amb els Dragons Catalans. Precisament, els Dragons de Perpinyà i el Wigan anglès es veuran les cares al feu blaugrana, que ja va ser la seu d’un gran esdeveniment de l’esport de l’oval fa un parell de temporades. Els aficionats del Tolosa i el Racing 92 van omplir les més de 99.000 localitats de l’estadi en la final del Top 14, un del millors espectacles del rugbi europeu. El duel entre els Dragons i el Wigan el van anunciar ahir els dos màxims dirigents dels clubs que es veuran les cares, Bernard Guasch i Ian Lenagan, juntament amb el president del Barça, Josep Maria Bartomeu. “Fa dos anys ja vam viure una magnífica festa. Esperem que en aquesta ocasió també ho sigui. Animo als aficionats dels Dragons a convertir l’estadi en casa seva”, va comentar Bartomeu.

El Wigan Warriors és una de les grans potències del rugbi britànic i el campió de la darrera Super League. De fet, han alçat el títol cinc cops (1998, 2010,2013, 2016 i 2018). “Serà un gran moment per a la lliga i per a la nostra història”, va considerar Ian Lenagan, el president de l’entitat, que va avisar que els seus aficionats es desplaçaran en massa, com ja han fet altres cops. De la seva banda, els Dragons, fundats l’any 2000, faran d’amfitrions del duel. “Serà un honor jugar al Camp Nou i encara no som conscients de l’impacte que tindrà per al club i per a l’esport”, va comentar Bernard Guasch ahir. De fet, els jugadors dels Dragons ja saben què és trepitjar la gespa del Camp Nou: fa un parell de mesos hi van ser homenatjats després que l’equip de Perpinyà va guanyar la Challenge Cup.

LES FRASES

Animo els aficionats dels Dragons a convertir el Camp Nou en casa seva
Josep Maria Bartomeu
president del fc barcelona
Encara no som conscients de l’impacte que tindrà per al nostre club i per al rugbi
Bernard Guasch
president dels dragons
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)