Rugbi

El Barça només pot empatar contra el cuer

Rugbi. L’equip blaugrana certifica per segon any el bitllet per a la copa

BARÇA 18 COMPLUTENSE 18

FC BARCELONA:Miniño, Muñiz, Pacheco, Mirabet, Zas, Gauthier, Hogg, Borghi, Hardoy, Guemes, Velarde, Ávalos, Granell, Alegría, Kovalenko. També van jugar Podestá, Clarà, Molinari, Selva, Bougeard, Berruezo, Ubaldo i Ponisio.COMPLUTENSE CISNEROS:Espinós, Vallejo, Gross, Fernández, González, Mendoza, Florea, Del Valle, Sayal, Norton, Soriano, Jenkins, Stewart, Gorrotxategi, Peraita. També van jugar Cauche, Lemos, Pellizzari, Acarreta, Arnedo, Cerván, Escario i Greenhalgh.MARCADOR:0-3 (6’) Norton. 5-3 (9’) Kovalenko. 7-3 (10’) Guemes. 7-6 (46’) Norton. 12-6 (43’) Kovalenko. 15-6 (50’) Ávalos. 15-11 (53’) Soriano. 15-13 (55’) Soriano. 18-13 (68’) Ávalos. 18-18 (74’) Espinós.COMENTARI:El Barça no va poder endur-se la victòria contra el cuer de la divisió d’honor de rugbi, el Cisnero Complutense, però va certificar la seva classificació per a la copa per segon any consecutiu. L’equip madrileny va sorprendre avançant-se en el marcador amb un punt de càstig en el minut 6 convertit per Norton. El Barça va poder capgirar el marcador poc després amb un assaig i la corresponent transformació. Tot i que va dominar el partit fins als últims minuts (18-15), un assaig del Cisneros (Espinós) en el minut 74 va deixar el resultat final d’empat a 18. El Barça jugarà la propera jornada al camp de la Vila (9 de desembre).