Rugbi

El Barça imposa la seva defensa i venç al camp de La Vila

Rugbi. Els blaugrana saben reaccionar en els moments importants i pugen un lloc a la taula

LA VILA 16 BARÇA 21

CR LA VILA:Hazaña, Vía, Pérez, Bobo, F. López, Martínez, Palomares, R. López, Lamboglia, Álvarez, Jara, Pichler, Visuara, Lainz i Gutiérrez. També van jugar: Lacoste, Caini, Poggi i Samartano.FC BARCELONA:Muñiz, Martín Garcia, Molinari, Mirabet, Bougeard, Gauthier, Hogg, Borghi, Hardoy, Avalos, Alegria, Granell, Ubaldo, Ponisio i Berruezo. També van jugar: Miniño, Pacheco, Velarde i Kovalenko.MARCADOR:0-3 (5’) Avalos. 0-8 (15’) Ponisio. 5-8 (23’) Lainz. 7-8 (23’) Jara. 10-8 (40+5’) Jara. 13-8 (41’) Jara. 13-13 (47’) Borghi. 13-15 (47’) Avalos. 16-15 (55’) Jara. 16-18 (57’) Avalos. 16-21 (65’) Avalos.ÀRBITRE:A. Bilbao.COMENTARI:El FC Barcelona va sumar una nova victòria, després de l’empat de l’última jornada, i se situa en la quarta posició de la divisió d’honor. Els blaugrana es van imposar al camp de La Vila per un ajustat 16-21 en un partit on van imposar la seva defensa però en què també van saber reaccionar en els moments importants, ja que el seu rival va manar en el marcador durant força minuts. El Barça es va avançar amb un 0-8 en el primer quart d’hora però els alacantins van arribar al descans amb avantatge de 10-8. En la segona meitat els dos equips van buscar els punts i es van posar al davant en el marcador. Després del 16-15 dels locals, el Barça va transformar dos cops de càstig que el van portar a la victòria.