Esports de muntanya

La selecció ja té calendari

Raquetes de neu. El combinat català disputarà tres proves internacionals aquest hivern i es mobilitzarà també al mes d’agost per competir en una cursa a l’Argentina

La selecció catalana de raquetes de neu disputarà quest hivern tres proves del calendari internacional. El combinat català, dirigit per Just Sociats i amb Marc Toda com a tècnic, estarà format per vuit esportistes: Sílvia Leal, Sílvia Zúñiga, Laia Aguilar, Laia Andreu, Edu Hernández, Marc Trasserra, Quim Costa i Just Sociats. L’estrena de la selecció catalana tindrà lloc el 25 de gener en la Chasseralienne, a Suïssa, una prova nocturna de 606 m de desnivell positiu. La següent cursa que disputarà serà la Ciaspolada del Monte Avaro, que tindrà lloc el 10 de febrer a la vall de Brembana (Itàlia). L’última cursa de l’hivern serà l’Arctic Snowshoe Race (Noruega) el 23 de març.

La selecció catalana, però, es mobilitzarà també a l’estiu perquè per primer cop el calendari de raquetes de neu inclou una prova a l’hemisferi sud. Serà la Copahue Extremo, que es disputarà a l’Argentina el 30 d’agost. La prova, amb desnivell acumulat de 1.400 m, es farà en un terreny mixt amb trams en què no s’hauran d’utilitzar les raquetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)