Voleibol

El CVB Barça ja és a les semifinals de la copa

Voleibol.El 3-1 contra l’Haro el situa segon al final de la primera volta de la superlliga i el classifica directament

El CVB Barça va tancar amb brillantor la primera volta de la superlliga femenina superant l’Haro Rioja per 3-1 (25-22, 17-25, 25-19 i 25-22) i ja està classificat per a les semifinals de la copa que jugaran els sis primers a Las Palmas del 22 al 24 de febrer. Els dos primers, l’intractable Logronyo (11/11) i les blaugrana, accedeixen directament a les semifinals. Els quatre equips restants, l’IBSA CV CCO 7 Palmas (3r) –l’amfitrió–, l’Alcobendas (4t), l’Avarca Menorca (5è) i La Laguna de Tenerife (6è) disputaran els quarts, el tercer contra el sisè i el quart contra el cinquè. L’encreuament amb els semifinalistes se sortejarà. El Barça no sap el seu rival, però l’èxit li ha permès evitar el Logronyo fins a una hipotètica final. L’Haro, amb les catalanes Sara Esteban, Maria Sanchis i Clara Barceló, va generar dificultats fins que l’equip d’Hugo Gotuzzo, recolzat en l’anotació d’Ana Escamilla (22 punts) i el poder a la xarxa de Mabel Caro (12 punts i 2 blocatges) i Camila Maldonado (7 punts i 4 blocatges), va enllestir. El Barça també fa un pas endavant en les seves aspiracions d’acabar la fase regular entre els quatre millors i accedir a les semifinals de la lliga.

El Barça masculí surt del descens

El Barça masculí va obtenir en el darrer partit de la primera volta de la superlliga un triomf molt valuós contra el Melilla (3-1), el segon que celebra durant el curs, el qual li permet d’agafar aire i de tancar l’any desè i fora de la zona de descens que marquen els dos últims classificats, oxigen pur en una temporada fins ara molt complicada dels de David Lorente. Els 14 punts del veterà central Abel Bernal –a la imatge abans de fer un servei– van ser clau en el triomf. Els altres màxims anotadors dels blaugrana van ser Àngel Galindo (11), Ivan Vlasev (9) i el col·locador Sergi Arranz (9), amb quatre punts de servei i cinc en atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)